Volg ons:

Tel: +31 (0)70 360 19 90

BOG: huur en koop van bedrijfsonroerend goed

Wilt u horecaruimte of een winkelpand huren in Den Haag? Of zoekt u een bedrijfspand voor een kantoor of praktijkruimte? De locatie van een winkel of horecapand kan doorslaggevend zijn bij het slagen van de onderneming. Wij kennen Den Haag als geen ander en helpen u graag bij het vinden van de optimale locatie voor uw bedrijf. RVA Vastgoedadviseurs: beter in BOG!

Uw makelaar voor alle bedrijfsruimten in en om Den Haag

RVA Vastgoedadviseurs is uw makelaar voor alle bedrijfsruimten in en om Den Haag. Wij houden ons actief bezig met de aan- en verkoop, huur en verhuur van:

  • Bedrijfsruimte
  • Kantoorruimte
  • Winkelruimte
  • Horecaruimte
  • Praktijkruimte
  • Garages

Bekijk ons actuele aanbod van bedrijfsonroerend goed: bedrijfsruimten te huur of bedrijfsruimten te koop. Wilt u bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Neem dan contact met ons op.

Onze makelaars advisere bij huurgeschillen

Een goede verstandhouding tussen huurder en verhuurder is in het voordeel van iedereen. Naast het begeleiden van koop en verhuur van bedrijfsonroerend goed, adviseren wij daarom zowel eigenaren als huurders bij huurgeschillen. Ook zijn wij u graag van dienst met vastgoedadvies en het beheer van uw vastgoed. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwste bedrijfspanden

Winkelruimte Bedrijfsruimte Horecaruimte
57 m²
Vraagprijs
€ 1.250,- p.m.

Molenstraat 32

2513 BL, Den Haag
Bedrijfsruimte Opslag Horeca
37 m²
Vraagprijs
€ 895,- p.m.

Pieterstraat 6

2513 BX, Den Haag