Volg ons:

Tel: +31 (0)70 360 19 90

RVA Vastgoedadviseurs: kennis van onroerend goed in Den Haag

Onroerend goed als belegging is voor veel mensen interessant. Den Haag leent zich goed voor vastgoedbeleggingen, maar een gedegen kennis van zaken en een sterk lokaal netwerk zijn een absolute vereiste. Beleggingsmakelaardij is dan ook een vak apart. RVA (Residentie Vastgoed Adviseurs) is, de naam zegt het al, gespecialiseerd in vastgoedadvies. Met onze kennis van de vastgoedmarkt in Den Haag kunnen wij u optimaal adviseren wij bij de aan- of verkoop van verhuurd onroerend goed. Ook met het beheer van uw vastgoed zijn wij u graag van dienst.

Altijd op zoek naar vastgoed in Den Haag

Of het nu gaat om woningen of bedrijfsobjecten, wij zijn voor verschillende van onze cliƫnten altijd op zoek naar onroerend goed, zowel verhuurd als leegstaand. Beschikt u over vastgoed in Den Haag of omstreken en denkt u erover om dit te verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

U wilt onroerend goed in Den Haag aankopen?

Ook als u erover denkt om vastgoed te verwerven, zijn we u graag van dienst. RVA Vastgoedadviseurs heeft diverse beleggingsobjecten in de (stille) verkoop. Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer.

Nieuwste woningen

Nieuwste bedrijfspanden

Winkelruimte Bedrijfsruimte Horecaruimte
57 m²
Vraagprijs
€ 1.250,- p.m.

Molenstraat 32

2513 BL, Den Haag
Bedrijfsruimte Opslag Horeca
37 m²
Vraagprijs
€ 895,- p.m.

Pieterstraat 6

2513 BX, Den Haag