Volg ons:

Tel: +31 (0)70 360 19 90

Woning kopen of verkopen in Den Haag of omstreken

U wilt een huis kopen in Den Haag?

De makelaars van RVA Vastgoedadviseurs helpen u bij het vinden van de perfecte koopwoning voor uw situatie. Onze makelaars beschikken over jarenlange kennis van de woningmarkt in Den Haag en omstreken. Zij houden de prijsontwikkelingen scherp in de gaten en kijken hoe bijvoorbeeld de diverse wijken in Den Haag zich ontwikkelen. Met hun juridische en bouwkundige kennis scheiden zij de goede koophuizen van de slechte, zodat u zeker weet dat het huis dat u koopt ook echt een goede koop is!

De makelaar voor het huis van uw dromen

Een huis kopen is niet niks. Wij begrijpen dat als geen ander en stemmen daarom onze dienstverlening precies af op uw wensen. Heeft u een huis te koop zien staan en wilt u ons alleen inschakelen voor de afhandeling van de koop? Of wilt u liever dat wij het gehele aankoopproces voor u uit handen nemen? Het kan allemaal. Wij volgen het totale aanbod van koopwoningen in Den Haag en omstreken nauwlettend. U hoort het meteen wanneer uw droomhuis beschikbaar komt. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U wilt een huis verkopen in Den Haag?

Dat de woningmarkt in de afgelopen jaren ingrijpend is veranderd, hoeven we u niet te vertellen. In een markt waar het aanbod van koopwoningen groter is dan de vraag, maakt de makelaar het verschil. De makelaars van RVA Vastgoedadviseurs zijn zich daar maar al te goed van bewust. Zij willen uw woning verkopen tegen de hoogste prijs en de beste voorwaarden. Samen met u bepalen we een realistische verkoopstrategie en stellen we een doelgericht marketingplan op. Zo bereikt u een optimale uitkomst van het verkooptraject. Bent u benieuwd wat onze makelaars voor u kunnen betekenen? Neem meteen contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwste woningen

Nieuwste bedrijfspanden

Winkelruimte Bedrijfsruimte Horecaruimte
57 m²
Vraagprijs
€ 1.250,- p.m.

Molenstraat 32

2513 BL, Den Haag
Bedrijfsruimte Opslag Horeca
37 m²
Vraagprijs
€ 895,- p.m.

Pieterstraat 6

2513 BX, Den Haag