Volg ons:

Tel: +31 (0)70 360 19 90

De Stede 35

Prijs € 2.350,- p.m.
Postcode 2543 BG, Den Haag
Type Winkelruimte
Bouw bestaand
Oppervlakte 165m²

Te huur: De Stede 35 te Den Haag

Algemeen:
Deze vrijstaande, multifunctionele ruimte van in totaliteit circa 165 m² (bruto vloeroppervlak) groot is gelegen aan De Stede te Den Haag. Doordat het gebouw vrijstaand is heeft het object een enorme attentiewaarde en daarnaast is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor het object. Dit gedeelte van De Stede is een druk gedeelte mede gezien het object direct langs de Hengelolaan ligt heeft het object veel bekijks. Direct aan de overzijde zijn diverse landelijke winkelketens gevestigd waaronder Jumbo, Lidl en DA Drogisterijen. De ruimte is jaren in gebruik geweest als videotheek maar kan door een ondernemer uiteraard voor andere doeleinden/branches gebruikt worden.

Vloeroppervlak:
Circa 165 m² B.V.O. op de begane grond;

Voorzieningen:
De ruimte zal casco door verhuurder worden aangeboden waarbij de buitenzijde wordt gerenoveerd. Afhankelijk van de kandidatuur van huurder is verhuurder welwillend om mee te denken ten aanzien van nadere wensen van huurder.

Gebruik:
Winkelruimte.

Huurprijs:
€ 2.350,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Nader door verhuurder te bepalen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking en verklaart voor tenminste 90 % belaste prestaties te leveren.

Huurtermijn:
Kortere huurperiode van maximaal 2 huurjaren.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex Alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Standaard ROZ-model.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden bruto-huurverplichting.

Aanvaarding:
Per 1 mei 2018.

Inlichtingen:
RVA Vastgoedadviseurs
Hooikade 2
2514 BH Den Haag
Telefoon : 070-3601990
E-mail : info@rvamakelaars.nl

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Reageer

Naam
Telefoon
E-mail
Reactie

Stuur door

Uw gegevens
Naam
E-mail
Gegevens ontvanger
Naam
E-mail